Meer resultaten voor kleine huizen

 
 
kleine huizen
Klein wonen.
Zimmo.be rassemble, par le biais de son réseau de courtiers et via plus de 3.000 sites web, une grande offre de biens immobiliers à vendre et à louer en Belgique. Zimmo.be is a Belgian property portal that brings both professional and private properties from more than 3000 websites together in one website.
8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn.
Dieren in huis. Bouwen en renoveren. Investeren in vastgoed. You are at: Home Architectuur 8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn. 8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 17/09/2016 Architectuur, Klein wonen.
Klein wonen: Tips en inspiratie voor een compacte woning.
Bij de inrichting van dit kleine appartement werd een slim uitgedokterd woonvolume gemaakt in multiplex zodat er toch twee slaapkamer geïntegreerd konden worden in de compacte ruimte. De combinatie van witte muren met warme houtstexturen geven het appartement een gezellige indruk.
De magische schoonheid van kleine huisjes.
Zijn dit de woningen van de toekomst? In de Verenigde Staten, waar de bouwvoorschriften minder strikt zijn dan bij ons, is het een trend om zeer kleine en vaak minimalistische huizen te bouwen die in veel gevallen gemakkelijk verplaatst kunnen worden.
Immosector verwacht stormloop op kleine woningen Wonen HLN.
Het nieuwe systeem zou nog voor de zomer van kracht worden, en het is de datum van het compromis die telt en die zal bepalen of de woning onder het oude dan wel het nieuwe systeem valt. Vermoedelijk stellen veel mensen de aankoop van een kleine woning dan wel uit tot na de zomer, stelt notaris Bart Van Opstal van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat in Het Nieuwsblad. Hij verwacht wel dat daarna meer mensen een woning zullen kopen, ook mensen die dat in de huidige regeling nooit hadden gedaan. Volgens zowel Van Opstal als Romain is het nog te vroeg om te voorspellen welke invloed de nieuwe regeling zal hebben op de woningprijzen. Romain stelt dat huizen misschien wel van 170.000 euro naar 180.000 euro gaan, maar ook dat verkopers schroom zullen hebben om huizen van rond de 200.000 euro over die drempel te tillen.
Geen klein en groot beschrijf meer: wie huis wil kopen betaalt vast tarief van 7 procent economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Dat KI geeft de huurwaarde van een woonst anno 1975 weer en is dus volledig achterhaald, aldus Tommelein. Een van de gekende gevolgen is dat bijvoorbeeld grotere huizen op het platteland na renovatie en verbouwing nog onder het klein beschrijf vallen, maar kleine appartementen in de stad niet.
Een huis voor 100.000 euro: het kan!
Je zou kunnen overwegen om als jong koppel een kleine, zeer simpele woning te bouwen. Met basiscomfort, een slaapkamer voor de ouders en een klein kamertje voor één of twee kinderen. Een aantal bouwfirmas biedt dat soort huizen aan voor niet veel meer dan 100.000 euro uiteraard exclusief bouwgrond.
Huis van 130 m2 voor 38.000 euro.
En nee, het is geen kleine studio. Het huis is goed voor 130 m2 bewoonbare oppervlakte. Het Franse architectenbureau Multiple Studio brengt met haar PopUp House een volwaardige woning met houten vloerstructuren van maximaal 14 meter lang. Daar komen vervolgens isolerende polystereenblokken van 30 cm dik op.

Contacteer ons