Zoeken naar kleine huizen

 
 
kleine huizen
Een huis voor 100.000 euro: het kan! Hebbes Zimmo.
Een kleine, zeer simpele woning is altijd een optie. Met basiscomfort, een slaapkamer voor de ouders en een klein kamertje voor één of twee kinderen. Geloof het of niet, soms vind je dit nog voor rond de 100.000 euro uiteraard exclusief bouwgrond en met een beetje zoeken naar de juiste bouwfirma.
De magische schoonheid van kleine huisjes.
Zijn dit de woningen van de toekomst? In de Verenigde Staten, waar de bouwvoorschriften minder strikt zijn dan bij ons, is het een trend om zeer kleine en vaak minimalistische huizen te bouwen die in veel gevallen gemakkelijk verplaatst kunnen worden.
Klein wonen: Tips en inspiratie voor een compacte woning.
Bij de inrichting van dit kleine appartement werd een slim uitgedokterd woonvolume gemaakt in multiplex zodat er toch twee slaapkamer geïntegreerd konden worden in de compacte ruimte. De combinatie van witte muren met warme houtstexturen geven het appartement een gezellige indruk.
Goedkoop en minder poetsen: deze piepkleine huisjes bieden alles wat je nodig hebt Vrije tijd Nina HLN.
Hun beweegredenen zijn niet alleen ecologische voordelen een kleine ruimte warmt sneller op bijvoorbeeld, maar het is ook goedkoper en het poetsen is zo achter de rug. Wie denkt dat klein synoniem staat voor lelijk, heeft het behoorlijk mis. Denk eerder aan trendy houten afwerking, knusse keukentjes en gezellige zithoekjes. Ook in België raken steeds meer fans overtuigd van de kleine huisjes.
8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn Hebbes Zimmo.
U bent hier: Home Architectuur 8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn. 8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 17/09/2016 Architectuur, Klein wonen. We dromen allemaal wel eens van een groot kasteel met een gigantisch zwembad, een golfterrein en 9 slaapkamers om heel de familie uit te nodigen, toch?
Klein wonen Hebbes Zimmo.
Een kleine woning organiseren, vergt soms een enorme inspanning. Van de inrichting van je woning. Binnenkijken in een vintage studio van amper 38 m. Toen Jessica Pezalla vorig jaar haar oog liet vallen op een vintage gebouw uit 1920., Waarom woningen onder de 30 m de toekomst zijn. Dat we steeds kleiner wonen, is een trend die we al een tijdje waarnemen. Uitzonderlijk rijhuis met binnenzwembad in Lier. Iedereen kent wel het typische Vlaamse straatbeeld. Rijen huizen, meestal allemaal in dezelfde stijl, sieren.

Contacteer ons