Meer resultaten voor kleine huizen

 
 
kleine huizen
8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn Zimmo.
Bouwen en renoveren. Investeren in vastgoed. Slimme rolluiken en zonwering. U bent hier: Home Architectuur 8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn. 8 redenen waarom kleine huizen fantastisch zijn. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 17/09/2016 Architectuur, Klein wonen.
8 kleine, mooie en betaalbare woningen.
Blauwe huizen zie je niet vaak, maar toch ziet het er rustig en neutraal uit met een functionele indeling. Houten huis in het bos. YEEREN AHAP DEKORASYON. YEEREN AHAP DEKORASYON. Deze woning bevindt zich in Bursa, Turkije. Het twee verdiepingen tellende huis is omringt door een mooi landschap en een prachtige omgeving. YEEREN AHAP DEKORASYON. YEEREN AHAP DEKORASYON. De woonkamer van het huis is voorzien van een klassieke touch, de wand is volledig gemaakt van hout. Het laatste voorbeeld is een klein en charmant appartement, ondanks het feit dat het een klein huisje betreft, wordt het op een fantastische manier gepresenteerd. De bloemen en planten brengen net even wat meer. De kleine kamer is smaakvol ingericht, met een kleine selectie meubels en accessoires, zoals planten en foto's.
Huis te koop bij Charlotte Immo, immokantoor te Beveren.
Verfijn uw selectie Type Nieuwbouwproject 1 Appartement 24 Bouwgrond 5 Handelspand 4 Opbrengsteigendom 3 Parking/Garagebox 1 Woning 22. Gemeente Beveren-Waas 13 Burcht 4 De klinge 1 De panne 1 Haasdonk 2 Kieldrecht 6 Knokke-Heist 1 Kruibeke 3 Melsele 2 Nieuwkerken-Waas 1 Sint-Gillis-Waas 1 Sint-Niklaas 2 Sint-Pauwels 1 Stekene 2 Verrebroek 4 Vrasene 4 Zwijndrecht 2.
bol.com Nieuwe kleine huizen, Chris Middleton 9789057649943 Boeken.
Kleine huizen zijn vaak niet alleen mooi, maar kunnen ook, wanneer ze doordacht zijn ontworpen en de beschikbare ruimte perfect wordt benut, bijzonder functioneel zijn. In de stad worden door de hoge grondprijzen en beperkte percelen kleine huizen gebouwd die vaak een heel eigen karakter hebben.
Klein huisje Trovit.
2230, Ramsel, Herselt, Provincie Antwerpen. huisje contacteer ons dan op of mail @future-home.be. EPC: 866 kWh/m UC: 1796 Wglk, Ag, Vkr, Gvg, Gdv, Gvv Ook terug te vinden op. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van klein huisje.
Vrijstaande bijgebouwen tuinhuis, serre, poolhouse, garage. Omgevingsloket. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De kleine werken op en rond een gebouw kan u aanvragen via de snelinvoer. Dat is een afgeslankte versie van het Omgevingsloket waarmee u als burger kleine werken kan aanvragen. De snelinvoer kan u niet gebruiken voor werken.: die de functie wijzigen.
Te Koop Residentieel of Commercieel Vastgoed 03.
Appartement met 2 slaapkamers te Merksem! Instapklare, energiezuinige woning met 3 slaapkamers, garage en zonnige tuin op rustige locatie te B. Grondoppervlakte: 263 m. Ruime woning met aparte studio in een rustige woonwijk op wandelafstand van het centrum. Grondoppervlakte: 181 m.
Overhoop en huizen Antwerpen.
You are here: Home / de buren / Overhoop en huizen Antwerpen. Overhoop en huizen Antwerpen. Bij de uitgang van het kerkgebouw in Bosvoorde, waar ik de zondagse eredienst had meebeleefd, hoorde ik dat er op dat ogenblik erkende vluchtelingen met kleine kinderen op nog geen twee kilometer afstand, onder de brug van de autoweg naar Namen, bij gebrek aan onderdak de nacht door moesten brengen.

Contacteer ons