Meer resultaten voor audio versterker wifi

 
 
audio versterker wifi
De beste hifi voor je wifi NRC.
Bezorgservice Onderbrekingsservice Verhuisservice Mijn gegevens Mijn abonnementen FAQ Digitaal Lezen Veelgestelde vragen Wachtwoord vergeten. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. De beste hifi voor je wifi. Met draadloze geluidsinstallaties kun je overal muziek afspelen.
Versterkers SoundImports.eu Dayton Audio, miniDSP en Sure Electronics.
Home / Home audio / Versterkers. Wifi / Bluetooth 2. Subwoofer amplifier 3. Mini amplifier 9. Multi-zone amplifier 4. Dayton Audio DTA-1 Class T AC/DC Battery Powered Amplifier 15 WPC. Dayton Audio DTA-120 Class T Amplifier 60WPC. Dayton Audio WF40A Wi-Fi Amplifier 20WPC.
Een wifi audio streamer verbinden met uw thuisnetwerk.
Wanneer u een wifi auto streamer hebt opgenomen in uw thuisnetwerk, dan kunt u zogezegd ook vanaf de pc mp3's' afspelen via uw stereoversterker. Als uw audio streamer tevens AirPlay ondersteunt dan kunt u zowel Windows Media Player als iTunes gebruiken voor het afspelen van mp3's' op de stereo versterker via uw wifi draadloos netwerk.
Maak iedere versterker draadloos met de Rocki Computer Idee.
Dat werkt heel simpel: de Rocki heeft een 35, mm-aansluiting met een audio-plug aan de andere kant, die op iedere versterker kan worden aangesloten. Zodra de Rocki is aangesloten op de versterker, kun je er een verbinding mee maken via je telefoon. Dat is niet moeilijk: je downloadt de gratis bijbehorende Rocki-app en maakt een verbinding met je wifi-netwerk thuis. Via de app maak je een connectie met de Rocki, waardoor je via de Rocki-app draadloos muziek kan luisteren door je hele huis. Omdat je niet afhankelijk bent van Bluetooth maar wifi, heb je met de Rocki een veel groter bereik en kun je er door het hele huis mee luisteren.
Alles wat je nodig hebt voor streaming audio How To ComputerTotaal.
Zon ontvanger kan een versterker zijn, maar ook een tv of speciaal apparaat dat je aan een luidspreker hangt. Er zijn meerdere protocollen beschikbaar om muziek te streamen en vaak zijn deze protocollen niet compatibel met elkaar. Deze draadloze protocollen kunnen op verschillende manieren naar ontvangende apparaten gestuurd worden, het meest gebruikelijk is dat het via wifi of bluetooth gebeurt. Zonder goede apps is streaming audio echter niet compleet.
Speakers draadloos aansluiten op een receiver: hoe werkt het? Homecinema Magazine.
Daarbij is dit systeem alleen geschikt voor twee speakers en is het vermogen wat richting de speakers gaat beperkt door de versterker van de ontvanger. Overigens moet er wel gezegd worden dat er gewerkt wordt aan producten die gebruikmaken van de WiSA-technologie voor draadloze communicatie. Deze technologie is minder gevoelig voor interferentie en biedt ondersteuning voor onder meer multi-kanaals audio.
Versterker / tuner-versterker bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
Gesloten Open wo. Contacteer ons Mail ons Mail ons. Volg je ons al? Versterker / tuner-versterker. Versterker / tuner-versterker Denon. Versterker / tuner-versterker Ltca. Versterker / tuner-versterker Madison. Versterker / tuner-versterker Onkyo. Versterker / tuner-versterker Pioneer. Versterker / tuner-versterker Sony.

Alle producten voor in de auto en op het water. Ontvangers en spelers voor in de auto. Luidsprekers en versterkers. Audio voor op het water. Stroomvoorziening, opslag en kabels Stroomvoorziening, opslag en kabels. Alle producten voor stroomvoorziening, opslag en kabels.

Contacteer ons