Resultaten voor audio versterker wifi

 
 
audio versterker wifi
Muziek streamen naar versterker zonder aanwezig wifi-netwerk One More Thing.
Registreer je gratis! 29 berichten aan het bekijken 1 tot 29 van in totaal 29. 5 augustus 2014 om 1911.: Muziek streamen naar versterker zonder aanwezig wifi-netwerk. Ik heb hier een Tangent versterker staan met fijne Rega luidsprekers, maar ik merk dat ik ze steeds minder gebruik sinds ik de iMac heb. Dit vind ik jammer en ik wil hier verandering in brengen. Weet iemand een goede oplossing om muziek vanaf iMac, Pad of Phone te streamen, maar dan wel zonder een aanwezig wifi-netwerk. Ik weet dat Sonos een oplossing biedt, maar dat is best prijzig. Weet iemand een andere oplossing? En gaat er veel kwaliteit verloren bij het streamen? Ik merk soms wel wat kwaliteitsverschil met een gewone CD wanneer ik iets van mp4 afspeel. 5 augustus 2014 om 1929.: Nora_Nora op 05 augustus 2014. Weet iemand een goede oplossing om muziek vanaf iMac, Pad of Phone te streamen, maar dan wel zonder een aanwezig wifi-netwerk. Koop een AirPort Express. Verbind die via ethernet als je geen WiFi hebt met je router, en sluit de analoge audio aan op je versterker AUX.
Audio, Video Home Cinema Samsung NL.
Met de SmartThings-app bedien je verschillende apparaten vanaf je smartphone, of je nu thuis of onderweg bent. Met de app voeg je eenvoudig je Audio producten toe aan je thuisnetwerk. Daarnaast kun je muziek via de SmartThings-app afspelen op je speakers en kun je Lifestyle Audio producten groeperen.
Stereo Versterker voor een Volmaakt HIFI Audiosysteem Denon NL. Versterker.
Bluetooth muziek streaming. 2x 40W digitale versterker. Ingebouwde DAC met optische/coaxiale ingangen. Horizontale verticale plaatsing. Bluetooth muziek streaming. HEOS Amp HS2. Voeg multiroom audio functionaliteit toe aan elk paar stereo luidsprekers. HEOS Drive HS2. Een unieke versterker met 4 zones voor custom integration professionals.
streaming hifi studio wilbert.
De X100L en W20 hebben 6 Tb aan boord en ben dus geen Nas meer nodig. We hebben altijd een X100L of N100 aangesloten staan op een van de prachtige DAC's' van Moon of direct in een Devialet of Aurender versterker. Klik hier voor alle Aurenders. De netwerkspelers van het Engelse Cambridge Audio zijn uniek in hun prijsklasse en kennen daardoor feitelijk geen concurrenten.
ArtSound Multiroom.
De ART1.1, dat is letterlijk één op één. Een versterker voor één zone en voor één bron. De zone kiest u zelf. De bron bepaalden wij: bluetooth. Dit kleinood produceert een verbluffend geluid. Het vormt de ideale combinatie met uw inbouwluidspreker om elke kleine ruimte toilet, keuken, bureau van voldoende klank te voorzien. In een wip maakt u verbinding en streamt u draadloos de playlist van uw dromen. Geen gedoe met wifi en aanmelden.
Gebruik de iEast Soundstream audiostreamer voor jouw muziek over WiFi.
Categorie: Audio Streaming. Jouw favoriete muziek van Spotify, iTunes en Deezer op je smartphone beluisteren via de stereoset in huis. De iEast Soundstream Pro is een audiostreamer die je smartphone verbindt met je bestaande stereoset en veel connectiemogelijkheden heeft. Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. Luister overal naar je favoriete muziek van Spotify, iTunes en Deezer. Veel verschillende in en uitgangen voor het aansluiten van randapparatuur. Een audiostreamer voor een budgetvriendelijke prijs. Muziek in huis streamen via je eigen stereoset. Luister nu de favoriete muziek van je smartphone via je eigen stereoset. De iEast Soundstream Pro is een audiostreamer die je koppelt aan je bestaande stereo-set, bluetooth speaker, versterker of actieve luidsprekers in huis. Creëer zo je multi-zoneoplossing: muziek streamen en luisteren in meerdere ruimtes. Tal van mogelijkheden. Koppel je smartphone via WiFi aan je audiostreamer en je luistert al jouw muziek van Spotify, iTunes, Deezer, Tidal, Quobuz en andere muziekdiensten.
SoundTouch SA-5 amplifier Bose.
Sluit bijna elke passieve speaker aan op de SoundTouch SA-5 amplifier en ervaar een wereld vol draadloze muziek. De versterker van 100 W per kanaal is geschikt voor je wifi-netwerk, Bluetooth en Apple AirPlay 2, en is onderdeel van een serie Bose-producten voor elke ruimte in je huis en waarmee je eenvoudig muziek kunt vinden, beheren en afspelen. En met de gratis app heb je overal in huis totale controle over je luisterervaring. De SA-5 amplifier heeft drie AUX-poorten zodat je ook bronnen zonder streammogelijkheid kunt aansluiten, zoals een cd-speler. MUZIEK ONTDEKKEN MET SOUNDTOUCH. Er is ook ruime keuze als het gaat om wát je wilt horen. Dankzij wifi, Bluetooth en Apple AirPlay 2 kun je altijd draadloos streamen wat je wilt, zoals je dat wilt.
Stereo TV-versterkers, draadloos met hifi-kwaliteit.
Sommige versterkers van het merk hebben Chromecast en Bluesound geïntegreerd, zodat u de mogelijkheid hebt om constant te streamen. Als u kiest voor een versterker met geïntegreerde Bluesound betekent dit dat de versterker een draadloos multi-room systeem bevat, zodat u kunt genieten van draadloze muziek en draadloos gebruik in elke kamer van uw huis.

Contacteer ons