Resultaten voor audio versterker met wifi

 
 
audio versterker met wifi
WiFi-Audio Versterker met Speakers AquaSound.
Kies voor de WiFi-audio versterker met Samba speaker-set voor een compleet WiFi-audiosysteem in de badkamer. Wilt u het maximale uit het badkamer audiosysteem halen, dan is de WiFi-speaker Music Center met de Conga speaker-set de ideale keuze, door zijn extra omvang en vermogen geniet u als nooit tevoren. Waterdichte WiFi Speaker Conga.
Streaming Audio.
Ben je op zoek naar een model wat niet op de site staat neem dan contact met ons op! Harman Kardon 1. Heos by Denon 5. Digitale ingang optisch. Audio-ingang 35, mm. Top 3 Streaming Audio. Sonos PLAY1: wit. Lunenburg service 229, 99. Sonos PLAY1: zwart. Lunenburg service 229, 99. Bose SoundTouch 30 II Wi-Fi music system wit. Lunenburg service 699, 99. Denon HEOS 7 wit. Lunenburg service 599, 99. Sonos PLAY1: wit. Geïntegreerde versterker: 2.
HIFI naar WIFI of toch draadloos.
Eigenlijk is het vrij simpel en het verbaast me dat het blijkbaar nog niet bestaat mocht ik voldoende kennis van elektronica hebben, ik flanste het zelf in elkaar. Ik zoek dus eigenlijk een apparaatje dat ik met een kabeltje aan de ene zijde kan verbinden met de stereo-output van mijn versterker left en right speaker en dat zelf een draadloos signaal uitstuurt bluetooth of wifi naar eender welke standalone box die zo'n' signaal kan ontvangen.
Draadloos uw surroundset speakers aansluiten, heel eenvoudig! YouTube.
Hoe werkt dit? Sluit de luidsprekeruitgang van uw surround versterker met bijgeleverde audiokabels aan op de digitale audiozender. Zorg dat deze voorzien wordt van voeding. Sluit beide luidsprekers aan op de digitale audio ontvanger en plug de voeding in. U kunt bij installatie de volumebalans precies op het juiste niveau instellen. Vervolgens volgen uw achterluidsprekers automatisch het volume van uw versterker.
Stereo versterker kopen doe je natuurlijk bij de specialist: iEar.
Audio en Hifi. Zoek je naar de beste stereo versterker, bij iEar hebben we een prachtig assortiment. Van een goedkope versterker met prima klank tot aan de meest geavanceerde en ultiem klinkende stereo versterkers, we hebben ze allemaal. Onze versterkers hebben alle mogelijkheden, zoals stereo versterkers met bluetooth en wanneer je stereo versterker met wifi zoekt, kijk dan hier.
Review: Audioset als WiFi-speaker via Google Home? SmartHome365.
Dit zijn actieve speakers met een ingebouwde versterker en WiFi, waar je rechtstreeks je favoriete muziek via internet kunt beluisteren. Hierbij is je oude Hifi-set via bluetooth dus overbodig geworden en beluister je nu in elke kamer multiroom je favoriete muziek via je WiFi-netwerk.
3 gadgets om je oude stereo draadloos te maken iCreate Magazine.
Met deze gadgets maak je je oude stereo draadloos. Streamen via bluetooth: Logitech Bluetooth Audio Adapter. Met de Bluetooth Audio Adapter van Logitech rust je je oude stereo achteraf uit met bluetooth. Het is een kwestie van aansluiten, vervolgens werkt alles naar behoren.
HiFi 43 cm radio tuners De Radiowinkel.
HiFi 43 cm radio tuners. Hier vindt u stereo tuners die op uw bestaande stereo installatie kunnen worden aangesloten. Deze apparaten hebben dus zelf GEEN luidsprekers. Deze dienen te worden aangesloten op een versterker met luidsprekers of op een actief luidspreker systeem.

Contacteer ons