Op zoek naar het moment?

 
 
het moment
Het Moment.
Het Moment Abdij van Averbode.
Proef, beleef en geniet van de vijf unieke Averbode-producten in Het Moment, het belevingscentrum binnen de muren van de Abdij van Averbode. Beleef Het Moment. Welkom bij Het Moment! Proef, beleef en geniet van de vijf unieke Averbode-producten in Het Moment, het belevingscentrum binnen de muren van de Abdij van Averbode.
Het Moment.
Vier oudejaarsavond in Het Moment, sfeer ambiance verzekerd! Brasserie/Feestzaal Het Moment is gelegen in de Damstraat 34a te 9850 Nevele. Brasserie: 0479/ 369 121 Groepen Events: 0498/ 52 37 92. Uw event, onze locatie. Maak van uw event of feest een fantastische ervaring. Het Moment is niet zomaar een feestzaal.
Het Vlaams woordenboek moment, voor de.
Ook: voor het moment ben ik er niet, bel straks eens terug. Toegevoegd door petrik op 02 aug 2011 1341.: Ik ben franstalig, en altijd op zoek naar correcte Nederlands. Ik hoor meestal rond mij voor de moment zeggen, maar is het niet het moment?
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Een ontbijt met bubbels voor 2 bij Het Moment Lier Antwerpen Ontbijten Gastronomie.
Belgische specialiteit voor 2 bij Het Moment Lier Antwerpen. Belgische specialiteit voor 2 bij Het Moment Lier Antwerpen. Voor 2 personen. Stoofvlees of vol-au-vent. Een tweegangenmaaltijd voor 2 bij Het Moment Lier Antwerpen. Een tweegangenmaaltijd voor 2 bij Het Moment Lier Antwerpen.
Restaurant Grill Het Moment Ieper.
Een ideaal moment van rust gelegen op wandelafstand van de Grote Markt. Zowel voor snoepers, genieters, hongerigen als dorstigen. Kwaliteitsvolle gerechten aan eerlijke prijzen. grillades, black angus côte à l'os' op rood cederhout gegaard. Het Moment staat voor een eerlijke keuken met karakter en een ziel.
Het Moment is daar.
Terug naar boven. Het Moment is daar. Het openingsweekend van Het Moment, het nieuwe belevingscentrum van de Abdij van Averbode, was een groot succes. Op zaterdag 30/4/2016 kwamen ruim 400 genodigden eerst naar de vespers, om vervolgens Het Moment officieel te openen.

Contacteer ons