Op zoek naar het moment?

 
 
het moment
Het Moment, Temse Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Zeer lekker gegeten in een hele mooie zaak! Vriendelijk onthaald, mooi stijlvol interieursnel, de eerste hapjes gekregen.gekozen voor het Groot" Moment" met aangepaste wijnen.super dat er een BOBarrangement" is.mooie lekkere bordjes voorgeschoteld gekregen door enthousiast jong personeel.Er werd ook rekening gehouden met de notenallergie van mijn man, deze kreeg aangepaste gerechtjes of garnituur.Voor.
Welkom Het Moment.
Bij wezenlijke verandering in het leven is er behoefte aan betekenisgeving. Het Moment legt haar focus op een zinvol transformatieproces, waarbij in het proces van verlies naar herstel een toekomstperspectief geboden wordt. Opleiding, coaching en training bij Het Moment geven zowel bewustwording als inhoud en vorm aan het transformeren.
Restaurant het Moment te Ieper: lekkere menu's' tea-room, lunch, dineren Ieper Westhoek.
Optimaal genieten kan pas in een gezellig decor. En ook dát heeft Het Moment voor u in petto.: leuke locatie U bevindt zich op een steenworp van de Ieperse Grote Markt. Het toeristische hart van de streek. fijn terras Is het mooi weer?
Het Moment.
Het Moment koffie, aperitief literatuur.
Het" Moment, voor alle tijden." Cursus proeverij door. Bij Het Moment willen wij u koffie, thee en alles wat lekker is, beter leren begrijpen, er is nog zoveel te ontdekken qua smaak en kunde! De cursussen en proeverijen zullen plaatsvinden op dinsdag, in een select gezelschap.
Two4one restaurant: Brasserie-Restaurant Het Moment in Lier.
Ps: Google Chrome browser is een aanrader die je gratis kan downloaden via: http//www.google.com/chrome/hlnl.: Brasserie-Restaurant Het Moment 2500 Lier. Brasserie-Restaurant Het Moment. Grote Markt 39-40. Het Moment, gelegen op de Grote Markt te Lier, biedt u tal van culinaire mogelijkheden.
Het Moment De Hipste adresjes van Gent.
Buiten is er ook een aangenaam afgesloten terras voorzien in het groen. Een plekje om tot rust te komen. Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website. Please follow and like us.: aperitief barista burgstraat cocktail het moment koffie koffiebar valentine wanders.
Paters openen Het Moment Scherpenheuvel-Zichem Regio HLN.
Zaterdag komt minister Ben Weyts het nieuwe belevingscentrum bekijken en zondag kan het grote publiek er van 10 tot 20 uur terecht. Het Moment zal open zijn van dinsdag tot zondag van 10 tot 20 uur. Het centrum kan makkelijk bereikt worden via de nieuwe parking Abdijvest langs de Herseltsebaan.

Contacteer ons