Op zoek naar het moment?

 
 
het moment
Welkom Het Moment.
Bij wezenlijke verandering in het leven is er behoefte aan betekenisgeving. Het Moment legt haar focus op een zinvol transformatieproces, waarbij in het proces van verlies naar herstel een toekomstperspectief geboden wordt. Opleiding, coaching en training bij Het Moment geven zowel bewustwording als inhoud en vorm aan het transformeren.
Het Moment koffie, aperitief literatuur.
Cursus proeverij door. Bij Het Moment willen wij u koffie, thee en alles wat lekker is, beter leren begrijpen, er is nog zoveel te ontdekken qua smaak en kunde! De cursussen en proeverijen zullen plaatsvinden op dinsdag, in een select gezelschap.
Het Moment, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezellig voor een koffie. Het moment is een oud herenhuis waarin men er terecht kan voor koffie, bier, aperitief, wijn en taart. Je kan er ook ontbijten. Je wordt snel en vlot bediend na toewijzing van een plaats. Het is gezellig.
Het Moment.
Het Moment is gelegen in de Damstraat 34a te 9850 Nevele. Uw event, onze locatie. Maak van uw event of feest een fantastische ervaring. Het Moment is niet zomaar een feestzaal. Een klassevolle en sfeervolle locatie met tuin én met een catering om van te smullen.
Het Moment, Temse Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
25 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Menu het kleine moment is top qua kwaliteit en heeft een meer dan goede prijs. Lekkere smaken en combinaties Gezellig interieur, netjes en vlot. Goede bediening, maar ik miste er warmte en empathie in.
Two4one restaurant: Brasserie-Restaurant Het Moment in Lier.
Het was zeker in orde bediening was in orde het was lekker en bemeten het moment is zeker een aanrader Mvg Franco. Brasserie-Restaurant Het Moment Lier. Brasserie Het Moment in Lier is altijd een goed idee om naar toe te gaan Lekker eten, een vriendelijke bediening en een gezellige sfeer meer moet het niet zijn.
Het Moment, Averbode Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Kurt D, Manager van Het Moment, reageerde op deze beoordeling Gereageerd 1 week geleden. Beste, Erg jammer dit te moeten lezen. We steken samen met onze medewerkers elke dag de handen uit de mouwen om iedereen een warm welkom te geven in Het Moment.
Het Moment De Hipste adresjes van Gent.
Buiten is er ook een aangenaam afgesloten terras voorzien in het groen. Een plekje om tot rust te komen. Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website. Please follow and like us.: aperitief barista burgstraat cocktail het moment koffie koffiebar valentine wanders.

Contacteer ons