Resultaten voor Kleine huisjes

 
 
Kleine huisjes
8x de leukste kleine huisjes van 2015 Roomed. Page 1 Copy.
Tiny houses worden steeds populairder ook in Nederland en afgelopen jaar kwamen we dan ook een heleboel toffe kleine huisjes tegen, waar je prima in kunt wonen. Van een prachtig rustiek vakantiehuisje tot een huis op wielen gebouwd door een achttienjarige studente; alles kwam aan bod.
Dit kleine huisje is echt te koop Consument Geld HLN.
De Muji Hut was origineel bedoeld als klein vakantiehuisje, maar kan ook als woning dienen voor iemand die graag minimalistisch wil wonen. De Japanse winkelketen is de eerste wereldspeler om zelf een huis op de markt te brengen en speelt daarmee in op de trend van tiny houses, kleine betaalbare woningen die afgewerkt worden afgeleverd en vaak op wielen staan. De huisjes kunnen dienen als extra gastenverblijf of tuinhuis, maar evengoed als gewoon huis voor mensen die weinig ruimte nodig hebbben.
Een heel huis op 15 vierkante meter NRC.
Gaat je huis door voor recreatiewoning, dan mag je er niet permanent in wonen. Lena van der Wal, mede-oprichter vanhet eerste architectenbureau voor kleine huisjes: Het is een grijs gebied waarbinnen wij ook nog aan het experimenteren zijn. Veel yurts worden door gemeentes gedoogd, zolang de buren niet klagen.
Klein huisje Trovit.
Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 30 dagen geleden. Open bebouwing nabij de golf van Keerbergen. 3140, Keerbergen, Brabant flamand. naar een huisje dat je nog verder kan aanpassen aan je eigen wensen, niet twijfelen, maar snel een afspraak: @immovos.be of 0475/.
Tiny houses, grote liefde voor kleine huisjes Down To Earth Magazine.
Tiny houses, grote liefde voor kleine huisjes. Merel van Goor den Held 7 september 2016 6 Reacties. Tiny houses heten ze, kleine huisjes waarin je niet alleen efficiƫnter en duurzamer leeft, maar die symbool staan voor een heel andere manier van leven.
Kleine Huisjes Wikipedia.
Kleine Huisjes Gronings: Lutje Hoeskes is een plaats in de gemeente De Marne in de Nederlandse provincie Groningen. Kleine Huisjes telde in 2016 volgens het CBS 80 inwoners. Het dorpje, ongeveer anderhalve kilometer ten noordoosten van Kloosterburen, is in de 19e eeuw ontstaan.

Contacteer ons