Meer resultaten voor Kleine huisjes

 
 
Kleine huisjes
Een heel huis op 15 vierkante meter NRC.
Lena van der Wal, mede-oprichter vanhet eerste architectenbureau voor kleine huisjes: Het is een grijs gebied waarbinnen wij ook nog aan het experimenteren zijn. Veel yurts worden door gemeentes gedoogd, zolang de buren niet klagen. En een huis op wielen, of een tent, kun je makkelijk verplaatsen, mocht je weg moeten.
Tiny houses, grote liefde voor kleine huisjes Down To Earth Magazine.
Tiny houses, grote liefde voor kleine huisjes. Merel van Goor den Held 7 september 2016 6 Reacties. Tiny houses heten ze, kleine huisjes waarin je niet alleen efficiƫnter en duurzamer leeft, maar die symbool staan voor een heel andere manier van leven.
10x de leukste kleine huisjes, nummer 7 is fantastisch!
Waarom maken ze niet gewoon een heel dorp van kleine huisjes in Nederland? Dat zou een hele goede start zijn voor net afgestudeerde studenten die opzoek zijn naar een woning. Ik heb hieronder tien super leuke huisjes voor jullie uitgezocht, in welke zou jij wel willen wonen?
Tiny House Nederland Minder huis, meer leven.
Welkom op tinyhousenederland.nl! Een website over Tiny Houses in Nederland. Op deze site informeren wij jou over alles wat er in Nederland gebeurt op het gebied van Tiny Houses, en ook hoe je zelf in Nederland tiny kunt gaan wonen of bouwen.
8x de leukste kleine huisjes van 2015 Roomed. Page 1 Copy.
Tiny houses worden steeds populairder ook in Nederland en afgelopen jaar kwamen we dan ook een heleboel toffe kleine huisjes tegen, waar je prima in kunt wonen. Van een prachtig rustiek vakantiehuisje tot een huis op wielen gebouwd door een achttienjarige studente; alles kwam aan bod.
Huis van 130 m2 voor 38.000 euro.
En nee, het is geen kleine studio. Het huis is goed voor 130 m2 bewoonbare oppervlakte. Het Franse architectenbureau Multiple Studio brengt met haar PopUp House een volwaardige woning met houten vloerstructuren van maximaal 14 meter lang. Daar komen vervolgens isolerende polystereenblokken van 30 cm dik op.
Kleine Huisjes Wikipedia.
Kleine Huisjes Gronings: Lutje Hoeskes is een plaats in de gemeente De Marne in de Nederlandse provincie Groningen. Kleine Huisjes telde in 2016 volgens het CBS 80 inwoners. Het dorpje, ongeveer anderhalve kilometer ten noordoosten van Kloosterburen, is in de 19e eeuw ontstaan.
Goedkoop en minder poetsen: deze piepkleine huisjes bieden alles wat je nodig hebt Vrije tijd Nina HLN.
Louis De Keyser opende in Drongen een bouwbedrijf gespecialiseerd in huisjes op wielen. Hij werd gebeten door het virus in de VS in 2015 en wil nu in Gent een project met een 20-tal wooneenheden starten. Voor amper 35.000 euro bouwt Tiny House Belgium een volwaardige en kleine maar verplaatsbare woning.

Contacteer ons