Resultaten voor reversibel

 
 
reversibel
Reversibel Wikipedia.
Een verandering die plaatsvindt onder evenwichtsomstandigheden, bijvoorbeeld het smelten van ijs of het bevriezen van water bij 0C is dan ook een reversibel proces te noemen. Wanneer men echter water onderkoelt en de kristallisatie vindt bij 10C plaats dan is dat in de strikte thermodynamische zin niet meer een reversibel proces.
Reversibiliteit.
Indien de éénsecondewaarde met minstens 12% en 200 ml stijgt door de inname van de bronchodilator, wijst dit op astma. Indien de éénsecondewaarde minder dan 12% gestegen is na de inname van de medicatie heeft men waarschijnlijk maar niet zeker!
Nederlandse synoniemen van reversibel, ander woord voor reversibel.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van reversibel. Puzzelomschrijvingen van reversibel in het puzzelwoordenboek.: Omgekeerd kunnende worden. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Puzzelwoordenboek REVERSIBEL.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Eén puzzelwoord gevonden voor REVERSIBEL. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
Betekenis reversibel.
Wat betekent reversibel? Hieronder vind je 11 betekenissen van het woord reversibel. Je kunt ook zelf een definitie van reversibel toevoegen. omkeerbaar Bron: medisch-woordenboek.nl. medisch omkeerbaar Bron: nl.wiktionary.org. Omkeerbaar herstellend naar de voorafgaande toestand. Engels: Reversible omkeerbaar Bron: ziekenhuis.nl. Reversibel betekent omkeerbaar en wordt in verschillende branches gebruikt.
reversibel. reversibel.
google binnen de site. Reversibel betekent omkeerbaar en wordt in verschillende branches gebruikt. Reversibiliteit is een term die gebruikt wordt bij bijvoorbeeld monumenten: zorg er bij ingrepen aan monumenten voor dat de oplossingen zijn terug te draaien. Reversibel betekent ook hier omkeerbaar.
reversibel Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
De effe ct en kunnen he t gevolg zijn van eenma li ge, langdurige of he rhaalde blootstell in g en kunnen reversibel o f irreversibel zijn. So sind gesundheitliche Störungen, zu denen es möglicherweise kommt, von kurzer Dauer und uneingeschrä n k t reversibel.
Natuurkunde.nl Irreversibele processen.
In de natuur blijkt er een groot verschil te zijn tussen processen die wel en die niet omkeerbaar zijn. Volledige omkeerbare processen komen weinig voor: een biljartbal die botst lijkt erg op een omkeerbaar, reversibel proces. Als je een filmpje van botsende biljartballen terugdraait merk je weinig verschil met het normale filmpje.

Contacteer ons