Resultaten voor reversibel

 
 
reversibel
Fout.
Nederlandse synoniemen van reversibel, ander woord voor reversibel.
Synoniemen van reversibel. Puzzelomschrijvingen van reversibel.: Omgekeerd kunnende worden. Cryptische omschrijvingen van reversibel.: Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
reversibel WikiWoordenboek.
1.3 Bijvoeglijk naamwoord. 1.5 Meer informatie. Geluid: reversibel hulp, bestand. stellend vergrotend overtreffend. Engels: reversible en. Het woord reversibel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd reversibel herkend door.:
reversibel Nederlandse vertaling Linguee woordenboek.
De effe ct en kunnen he t gevolg zijn van eenma li ge, langdurige of he rhaalde blootstell in g en kunnen reversibel o f irreversibel zijn. So sind gesundheitliche Störungen, zu denen es möglicherweise kommt, von kurzer Dauer und uneingeschrä n k t reversibel.
reversibel. reversibel.
zo is het niet echt reversibel maar in ieder geval niet door het ornament.: Filmpje Youtube in Libris Dominicanen v/h Selexyz Maastricht. De term reversibel is afkomstig van het Latijnse re terug en vertere omkeren, omdraaien. Met dank aan het o.m.
Aflopende reactie Evenwichtsreactie Omkeerbaar Reversibel Irreversibel Chemieleerkracht.
Aflopende reactie Evenwichtsreactie Omkeerbaar Reversibel Irreversibel. aflopende reactie: Een aflopende reactie is een reactie die verloopt tot het limiterend reagens is opgebruikt. evenwichtsreactie: Een evenwichtsreactie is een reactie die niet aflopend is. omkeerbaar: Een reactie is omkeerbaar als de reactieproducten terug omgezet worden in de reagentia bij dezelfde reactie-omstandigheden.
thermodynamica reversibel proces Thermodynamica en Stromingsleer Wetenschapsforum.
edit: en dat laatste proces kan je reversibel laten verlopen. Dus een reversibel proces dat leidt tot dezelfde eindtoestand is er een waarbij de omgevingsdruk wordt geregeld zodat die op elk ogenblik gelijk is aan die in het vat, waarna je reversibel adiabatisch kan expanderen.
Schizofrenie en bipolaire stoornis vaak reversibel Medisch Dossier Archief.
Jonathan Mill zijn ziekten die ontstaan door epigenetica factoren die de genen van buitenaf beïnvloeden, zoals de omgeving potentieel reversibel. Bron: Hum Mol Genet, 2011; doi: 10.1093/hmg/ddr416. bipolaire stoornis, reversibel epigenetica. December 2011/Januari 2012. Schizofrenie en bipolaire stoornis vaak reversibel.

Contacteer ons