Zoeken naar reversibel

 
 
reversibel
Reversibiliteit.
Indien de éénsecondewaarde met minstens 12% en 200 ml stijgt door de inname van de bronchodilator, wijst dit op astma. Indien de éénsecondewaarde minder dan 12% gestegen is na de inname van de medicatie heeft men waarschijnlijk maar niet zeker!
Reversibel Wikipedia.
Een verandering die plaatsvindt onder evenwichtsomstandigheden, bijvoorbeeld het smelten van ijs of het bevriezen van water bij 0C is dan ook een reversibel proces te noemen. Wanneer men echter water onderkoelt en de kristallisatie vindt bij 10C plaats dan is dat in de strikte thermodynamische zin niet meer een reversibel proces.
Nederlandse synoniemen van reversibel, ander woord voor reversibel.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van reversibel. Puzzelomschrijvingen van reversibel in het puzzelwoordenboek.: Omgekeerd kunnende worden. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Betekenis reversibel.
Wat betekent reversibel? Hieronder vind je 11 betekenissen van het woord reversibel. Je kunt ook zelf een definitie van reversibel toevoegen. omkeerbaar Bron: medisch-woordenboek.nl. medisch omkeerbaar Bron: nl.wiktionary.org. Omkeerbaar herstellend naar de voorafgaande toestand. Engels: Reversible omkeerbaar Bron: ziekenhuis.nl. Reversibel betekent omkeerbaar en wordt in verschillende branches gebruikt.
reversibel. reversibel.
google binnen de site. Reversibel betekent omkeerbaar en wordt in verschillende branches gebruikt. Reversibiliteit is een term die gebruikt wordt bij bijvoorbeeld monumenten: zorg er bij ingrepen aan monumenten voor dat de oplossingen zijn terug te draaien. Reversibel betekent ook hier omkeerbaar.
reversibel WikiWoordenboek.
1.3 Bijvoeglijk naamwoord. 1.5 Meer informatie. Geluid: reversibel hulp, bestand. stellend vergrotend overtreffend. Engels: reversible en. Het woord reversibel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd reversibel herkend door.
Duden reversibel Rechtschreibung, Bedeutung, Definition, Synonyme, Herkunft.
Sie sind hier: Startseite Wörterbuch reversibel. Sind sie Neukunde? Verwenden Sie folgende URL, um diesen Artikel zu zitieren. Weitere Informationen zum korrekten Zitieren aus Duden online. Worttrennung: re ver si bel. Beispiel: reversible Prozesse. reversible und irreversible Prozesse. Synonyme zu reversibel.
Reversibel proces Wikipedia.
Een reversibel proces, ofwel een omkeerbaar proces, bestaat uit een oneindig aantal oneindig kleine veranderingen van een toestandsfunctie die elk een overgang tussen twee nauwelijks verschillende evenwichtstoestanden tot gevolg hebben; het hele proces kan in omgekeerde richting worden uitgevoerd, waarna noch binnen het systeem noch daarbuiten iets veranderd is.

Contacteer ons