Resultaten voor reversibel

 
 
reversibel
Reversibel Wikipedia.
Een verandering die plaatsvindt onder evenwichtsomstandigheden, bijvoorbeeld het smelten van ijs of het bevriezen van water bij 0C is dan ook een reversibel proces te noemen. Wanneer men echter water onderkoelt en de kristallisatie vindt bij 10C plaats dan is dat in de strikte thermodynamische zin niet meer een reversibel proces.
Reversibel perspectief Psychoanalytisch Woordenboek.
Door gebruik te maken van de Grid en deze toe te passen op de interpretatie van de analyticus en vervolgens op het materiaal dat de patiënt brengt, kan men een wisselen van perspectief aan het licht brengen. Door Marc Hebbrecht, 23 september 2013 onder Lemma's.' Tags: Reversibel perspectief.
Nederlandse synoniemen van reversibel, ander woord voor reversibel.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van reversibel. Puzzelomschrijvingen van reversibel in het puzzelwoordenboek.: Omgekeerd kunnende worden. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
reversibel. reversibel.
google binnen de site. Reversibel betekent omkeerbaar en wordt in verschillende branches gebruikt. Reversibiliteit is een term die gebruikt wordt bij bijvoorbeeld monumenten: zorg er bij ingrepen aan monumenten voor dat de oplossingen zijn terug te draaien. Reversibel betekent ook hier omkeerbaar.
Betekenis reversibel.
Wat betekent reversibel? Hieronder vind je 11 betekenissen van het woord reversibel. Je kunt ook zelf een definitie van reversibel toevoegen. omkeerbaar Bron: medisch-woordenboek.nl. medisch omkeerbaar Bron: nl.wiktionary.org. Omkeerbaar herstellend naar de voorafgaande toestand. Engels: Reversible omkeerbaar Bron: ziekenhuis.nl. Reversibel betekent omkeerbaar en wordt in verschillende branches gebruikt.
Reversibel Betekenis van Reversibel Medische informatie.
Online Medisch Woordenboek. Op deze website vind je een online Nederlands medisch en geneeskundig woordenboek met de betekenis van medische termen en begrippen. Ook worden regelmaat artikelen toegevoegd over veel gezochte onderwerpen met een heldere, eenvoudige uitleg van de medische terminologie.
reversibel WikiWoordenboek.
1.3 Bijvoeglijk naamwoord. 1.5 Meer informatie. Geluid: reversibel hulp, bestand. stellend vergrotend overtreffend. Engels: reversible en. Het woord reversibel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd reversibel herkend door.
Reversibel AgriWiki.
Om nu te voorkomen dat een gebouw in de loop der tijd door opeenvolgende restauraties te veel verminkt wordt, is het belangrijk om aanpassingen reversibel aan te brengen. Een brandtrap die met vier bouten aan een gevel bevestigd is, is een reversibele ingreep.

Contacteer ons