Zoeken naar bioscoop

 
 
bioscoop
Help! Een muis in de bioscoop" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Een muis in de bioscoop." Bioscoop UGC in Antwerpen zit met een muizenprobleem. Bezoekers zagen de laatste tijd niet alleen beweging op het witte doek maar ook aan hun voeten. De bioscoopuitbater wijst naar de werkzaamheden in de buurt.
Naar de bioscoop of het trampolinepark? Binnenkort kan het h. Ternat Het Nieuwsblad.
Maar Redevco wil wel een unit uitrusten met een bioscoop van 11 zalen en 2.400 zitplaatsen. Een andere unit is bestemd voor een recreatief bedrijf, wellicht een trampolinepark. Verder is er ook sprake van een fastfoodrestaurant, dat omgeven wordt door een park.
VIDEO Kontich krijgt luxe-bioscoop ATV.
VIDEO Kontich krijgt luxe-bioscoop. Bioscoop Cinema4you Meylweg Tommy Pasteels. Embed deze video. Kontich krijgt een nieuwe cinema, maar niet zo maar één. Want in de recreatiezone aan de Meylweg komt een luxebioscoop. Dat maakte Tommy Pasteels bekend, hij is de eigenaar van Cinema4you in Burcht.
BIOSCOOP CDSCA OCASC.
HUIS TUIN DIEREN. Deze shop is enkel toegankelijk voor onze gerechtigden. Onze promoties en voordelen zijn slechts zichtbaar nadat u zich hier heeft ingelogd. LOGIN en account Onthaal Informatie CDSCA Ons Aanbod Contacteer ons. Alle prijzen zijn Inclusief BTW Algemene voorwaarden Privacyverklaring.
Winnie De Poeh deze zomer in bioscoop VTM NIEUWS.
Winnie De Poeh deze zomer in bioscoop. 7 maart 2018 1350.: Delen op Facebook Delen op Twitter. Winnie De Poeh is deze zomer op het grote scherm te zien in de film Christopher Robin. In de live-action film gaat Winnie De Poeh op zoek naar zijn jeugdvriend Christopher Robin, bij ons beter bekend als Janneman Robinson.
Muizen in Antwerpse bioscoop: Plaag ontstaat door werken in. Antwerpen2018 Gazet van Antwerpen.
Het is er warm, droog, donker en een paar keer per dag ligt de grond opnieuw bezaaid met popcorn. Volgens UGC-woordvoerder Michael De Geynst komt dit wekelijks gemiddeld eenmaal voor in de Antwerpse bioscoop. We krijgen regelmatig klachten binnen. Volgens experts ontstaat de plaag door de werken in de buurt.
Technische Commissie Bioscoop CIM.
Technische Commissie Bioscoop. De Technische Commissie Bioscoop is samengesteld uit volgende leden.: Sylvia Van Cauteren. Patrick Van Dijck. Indien u meer wenst te weten omtrent de werking van de technische commissie, klik dan hier. Centrum voor Informatie over DE Media.
Editiepajot: TERNAT weigert vergunning bioscoop wegens gebrekkige weginfrastructuur Gewest.
Het College van Burgemeester en Schepenen heeft de door Redevko gevraagde vergunning voor een bioscoop aansluitend op het winkelcentrum The Leaf op de vroegere IKEA-site geweigerd. Er wordt daarbij vooral gewezen op de gebrekkige verkeersinfrastructuur van het Vlaams Gewest, die niet voldoet om Ternat uit te bouwen als een economisch knooppunt zoals door het Gewest voorzien.

Contacteer ons