Meer resultaten voor films

 
 
films
OVERZICHT. Dit waren volgens jullie de beste films en series uit 2018 Film Showbizz HLN.
Film We zijn aan het nieuwe jaar begonnen, maar toch blikken we nog een keer terug op een paar pareltjes uit 2018. Wij vroegen jullie welke films en series vorig jaar met de pluimen mochten gaan lopen, en dit zijn de resultaten.
Alle films Kinepolis België.
dinsdag, 7 juli, 2020. zondag, 12 juli, 2020. De volledige programmatie is beschikbaar tot 04-02-2020. De programmatie die loopt tot 11-02-2020 zal beschikbaar zijn vanaf 03-02-2020 1800. Seniors at the Movies. Verboden onder 12 jaar 12. Verboden onder 16 jaar KNT. Verboden onder 6 jaar 6. Franstalige versie Ondertitels: Nederlands. Nederlandstalige versie Ondertitels: Frans. Nederlandstalige versie Ondertitels: Nederlands.
Programma Film C-mine cultuurcentrum Genk.
Literatuur en lezingen. MAAK JE KEUZE. Het programma voor volgend seizoen vind je begin juni op deze website. Literatuur en lezingen. Lees, kijk en luister. Literatuur en lezingen. Kleuter en basisonderwijs. Films voor scholen. C-mine 10 bus 2, 3600 Genk.
Home KFD.
Patser is een productie van a team productions in coproductie met het Nederlandse Column Film en het Waalse 10.80 Films en wordt mogelijk gemaakt door de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, Centre du Cinéma et de lAudiovisuel, Screen Brussels, Cobo Fonds, Netherlands Film Production Incentive, Stad Antwerpen, de Belgische tax shelter financiering, Casa Kafka, VTM, Telenet, VOO/BETV, RTBF, BNN-VARA, Kinepolis Film Distribution en Indie Sales.
Home Vlaamse film.
Niet Schieten kreeg al 400 0000 bezoekers in de bioscoop en is nu beschikbaar in streaming. Ontdek in dit handig overzicht alle filmfestivals van Vlaanderen! Kijk nu online. Ontdek en bekijk talloze Vlaamse films online. Een initiatief van de Vlaamse Film Producentenbond en UniversCine ism VAF en Flanders Doc.
Film Monocle.
9 min video. Power pack driving renewables. A trip to Iceland for a masterclass in sustainable living and a whizz around Audis electric car plant in Brussels leaves Monocle Films with a positive vision of the future. 6 min video.
NAPO.
Gebruik de Napo-filmpjes om veiligheid en gezondheid op het werk te bevorderen. Napo is de held van een reeks tekenfilms, gedraaid in coproductie met een kleine groep Europese organisaties, en stelt belangrijke themas rond veiligheid en gezondheid op het werk op een markante en opgewekte manier aan de orde.
The Roxy Theatre.
De betere films worden er op originele wijze gekaderd voor een breed, filmminnend publiek. Bekijk het programma. Ook de dames hebben hun eigen filmavond op een dinsdag. Elke maand staat een uitgelezen vrouwenprent met een glaasje cava op het menu. Alle mannen worden resoluut de deur gewezen. Bekijk het programma. Elke laatste vrijdag van de maand om 1400: van oktober tem april zetten we alle 55-plussers in de kijker. Voor 500, euro serveren we een toepasselijke film plus een tasje koffie tijdens de pauze. Bekijk het programma. Enkele keren per jaar is The Roxy Theatre voorbehouden voor echte mannen.

Contacteer ons